Over MELIA VENUE

HET GEZICHT ACHTER
MELIA VENUE

Samira Parti – Jaouna

Aangenaam, mijn naam is Samira Parti en ik ben de eigenaresse van Melia Venue. Samen met mijn team neem ik alle zorgen uit handen.

Bij ons is iedereen belangrijk. Wij geloven in de kracht van diversiteit. Dat zie je terug in de inrichting maar ook in de persoonlijke aandacht die wij geven aan iedere klant. We doen er alles aan om je evenement op maat te maken, passend bij wat jij graag voor je gasten wilt betekenen. We denken mee, zijn oprecht betrokken. Waar je ook vandaan komt.

Ervaar de warmte en luxe van een boutique-hotel, de kwaliteit van topleveranciers en persoonlijke ondersteuning van experts.

De locatie is een verborgen parel. Bij Melia Venue zalenverhuur ben je aan het juiste adres voor een intieme ambiance. Wil je een unieke ervaring tijdens je volgende event? Boek dan onze Venue.

Onze Venue is kleiner van opzet waardoor je tijdens je verblijf een bijzondere, intieme sfeer ervaart. Persoonlijke aandacht, daar draait het om. Dat zie je niet alleen terug in de stijlvolle inrichting maar ook in de behulpzaamheid van de hosts.

Oprechte elegante bruiloften en events creëren. Heel veel voldoening haal ik hieruit. Met meer dan 15 jaar ervaring in hospitality sta ik bekend om mijn oprechte en relevante aanpak.

Elk gesprek begint bij het definiëren van een gevoel.

Hoe je je zult voelen op de dag zelf? De verschillende culturen en tradities. De manier waarop jouw gasten zich zullen voelen als ze samenkomen op je belangrijke dag, de warme knuffels, de geuren, de geluiden; de naadloze stroom van de dag van mocktailuurtje tot het prachtig opgezette diner, tot late night snacks om het feest gaande te houden.

De locatie, het eten, de drankjes, de muziek, de tafelaankleding en bloemen – elk detail zal samenwerken om dat gevoel op te roepen.

Ik ga aan de slag met de mooiste zielen/koppels en help ze om echt magische ervaringen te creëren. En zelf echt gast te zijn van hun dag.

Ik ben geboren in Amsterdam, maar ben opgegroeid in Amstelveen. Ik leerde mijn man kennen in Zaandam. Samen exploiteren wij Melia Venue. In 2015 trouwden wij in een heel intiem gezelschap met mensen die er toe doen onder het genot van een perfect diner. Het intieme, ik wist dat daar behoefte aan was. Daarom zijn wij Melia Venue gestart.

Toen ik twintig was, deed ik veel voor Amstelveen & Amsterdam Serviced Apartments. De hele wereld aan culturen kwam bij elkaar.

Bovenal waardeer ik vriendelijkheid in mensen. En gevoel voor humor.

CELEBRATE LIFE, NEVER REGRET YOU DID.

Rituelen en Tradities

Ze bieden rust en zekerheid en zorgen voor een eigen identiteit

Het leven kent veel rituelen. Vaak gaan die erover om gezamenlijk een mijlpaal of een transformatie te beleven, en te vieren. Ook al zijn er tussen culturen vele verschillen in de vormgeving ervan, de behoefte is mens-eigen.

Of het nu een intieme bruiloft is of een spectaculaire lancering voor een innovatief product, met veel liefde en oog voor detail verzorgen wij de ruimte en organisatie voor jouw ‘mijlpaal’ of evenement. Niet zoals het hoort, maar zoals jullie het willen! Een verfrissende kijk op evenementen in een wereld waarin ‘samenkomen’ en persoonlijke aandacht de boventoon voeren.