Organiseer een influencer event en zet jouw merk op de kaart

by | May 29, 2023 | Evenementen

Influencers staan erom bekend dat zij de bekendheid van jouw merk naar een nieuw level kunnen tillen. Een goede manier om influencers te bereiken is door evenementen te organiseren, zodat zij hun ervaring met het merk gaan delen. Heeft jouw bedrijf stil gestaan tijdens de pandemie? Organiseer een influencer event en maak een geweldige ​​comeback!

Doel van het event
De eerste stap naar een succesvol influencer event is nadenken over het uiteindelijke doel. Een event organiseren brengt kosten met zich mee, dus het is belangrijk om er waarde uit te halen. Welk doel wordt er bereikt met het event? Wat hoop je dat het oplevert? Welke beleving wil je influencers meegeven? Wie hoop je dat erbij is? Dit zijn vragen om vooraf goed over na te denken.

Denk strategisch na over de gastenlijst
Organiseer je een influencer event, dan heeft de gastenlijst veel invloed op het bereiken van je doel. Voor een influencer event is het belangrijk om je research doen. Welke influencer past het beste bij de boodschap van het bedrijf? Welke reputatie hebben zij en wat zijn hun kernwaarden? Wie kennen elkaar en kan dat helpen om het evenement levendig te houden? En de allerbelangrijkste vraag: welke influencer heeft het publiek dat je wilt bereiken?

Vind de perfecte locatie
Kies een locatie die bijdraagt aan het succes van je merk. Een goede locatie voldoet aan een aantal eisen: het is gemakkelijk te bereiken, ligt bij voorkeur in (de buurt van) een grote stad, is stijlvol en beschikt over goede verlichting. De locatie moet geschikt zijn om te delen op social media. Mooie beelden zijn immers waar influencing om draait. Melia Venue beschikt over diverse ruimtes met goede verlichting en mooie spiegels voor selfies. Dit draagt bij aan de exposure van jouw merk.

Verstuur een aantrekkelijke uitnodiging
Het influencer event begint eigenlijk al bij de uitnodiging. Dit is de eerste indruk van wat ze kunnen verwachten en bepaalt of ze het willen bijwonen. Maak het persoonlijk en geef elke influencer een speciaal gevoel. Zij zijn tenslotte de personen die jouw merk naar een nieuw level gaan tillen.

Maak voldoende beeldmateriaal
Organiseer je een influencer event? Dan organiseer je een beleving. Geef duidelijk aan wat je van influencers verwacht en bedenk welk beeldmateriaal bijdraagt aan jouw doel voor het merk. Wil je dat ze het product op camera uitproberen of alleen foto’s maken met hashtags? Wanneer hun volgers jouw merk gaan liken en delen, dan is het event zo goed als geslaagd.

Influencer event organiseren in Amsterdam
Influencer events zijn een geweldige manier om uw merk onder de aandacht te brengen van een nieuw publiek. Ben je op zoek naar een stijlvolle locatie voor influencer evenementen onder de rook van Amsterdam? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Onze service

Service 1 

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Service 1 

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.